Op zoek naar een Simpele Website ?

Een snelle, professionele en toch betaalbare website, die U zelf makkelijk en simpel kan aanpassen. Ga vandaag nog van start met onze tool om een succesvolle site die goed scoort op te zetten.

Diensten

Leave a Comment

[grid4]
[monitor]Web Design[/monitor]
Webdesign behelst alles aangaande de look & feel van uw website, hoe ze eruitziet, hoe ze zich gedraagt bij interactie. Hoe ze getoond wordt op mobiele apparaten etc.. Wij voorzagen al een hele reeks mooie sjablonen, maar kunnen op eenvoudig verzoek ook specifieke aanpassingen maken voor U, of een compleet op maat gemaakte layout voor uw website creƫren.
[/grid4]

[grid4]
[gear]Web Development[/gear]
Alles wat zich meer “onder de motorkap” bevindt, valt hieronder. Ook het toevoegen van extra functionaliteiten, geautomatiseerde mailinglists, inschrijvingen (met bv. export naar excel met een simpele klik op de knop) etc.. Stel ons uw vraag, wij bedenken de oplossing.
[/grid4]

[grid4]
[wheel]Graphic Design[/wheel]
Eigenlijk al minder met web te maken, maar veel mensen vragen ons of we naast de website ook een nieuwe huisstijl, een nieuw logo, belettering voor het wagenpark, etc.. kunnen ontwerpen. Zodat de bedrijfscommunicatie op mekaar afgestemd is. En uiteraard kunnen we dit, wij hebben nl. een sterk verleden in print, en dit maakt nog steeds een 20% van onze bezigheden uit, puur ontwerp, voor druk.
[/grid4]

About Tom Hermans

webdesigner / developer / wordpress guy - dj

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *